Forslagskassen

DSJC Danmark er sat i værk for at samle informationer, initiativer, ressourcer m.m., der skal sikre digital dannelse, styrke digitale kompetencer og fremme livslang læring i Danmark. Vi opfordrer derfor alle, der vil bakke op om sagen, til at indsende relevant indhold, som vi kan publicere her på sitet. 

Vilkår

Vores primære formål er, at gøre indholdet på sitet så åbent og tilgængeligt som muligt. Det betyder, at vi gerne vil sørge for, at det indhold, der bliver indsendt til DSJC Danmark, kan bruges såvel her på sitet som på den fælles europæiske platform - the Digital Skills and Jobs Platform.

Der er derfor en række vilkår, du skal acceptere i forbindelse med det indhold, du indsender:

Du lover

at det, du indsender, frit må bruges på DSJC Danmarkthe Digital Skills and Jobs Platform og i andre sammenhænge (som skriftligt eller mundtligt materiale). Endvidere kan du ikke kræve betaling eller anden form for kompensering for brug af indholdet. 

Vi tilbyder
at du eller din arbejdsplads bliver synliggjort på DSJC Danmark, og at der altid henvises til dit/jeres site.
Det er ikke vores hensigt at beholde besøgende på sitet. Tværtimod ønsker vi at pege dem videre til relevante interessenter.

En konkret aftale
Punkterne ovenfor er de overordnede principper for indhold, som sendes til DSJC Danmark. Vi laver en konkret aftale med bidragere, hvor punkterne er udspecificeret.

Sådan foregår det

Ønsker du at bidrage med indhold til DSJC Danmark, bedes du gøre det ved at udfylde denne formular: 
https://danskit.typeform.com/to/PCNAoBnV?typeform-source=statics.teams.cdn.office.net

Vi gennemgår indsendt indhold løbende. Når du har indsendt formularen, gennemgår vi dine svar og kontakter dig herefter i forhold til en konkret samarbejdsaftale. 

 

Besøg også Opslagstavlen

På det vi kalder opslagstavlen, finder du eksempler på relevant indhold fra andre med interesse i digitale færdigheder. Find den her

EU funded project