Opslagstavlen

Denne side er som den gode gamle opslagstavle hos købmanden - borger til borger: Giv videre og tag (imod). Her er det muligt for interessenter generelt og koalitionsmedlemmer ikke mindst at opslå relevant stof som deles med fællesskabet. Der kan synes lidt tomt i starten, men sammen bygger vi til. Det er dét DSJC Danmark handler om - at samle, videndele med og berige hinanden. 

Andetsteds på siden spørger vi frit til ideer og forslag til indhold som vi bør kigge på [forslagskassen], men her bringer vi relevant indhold fra interessenter og koalitionsmedlemmer eller andre: Rapporter, studier, analyser og artikler eller andet. 

Afsender    Dato   

Indhold

   Beskrivelse
Digitalt Ansvar   December 2023   'One Cut Here, One Cut There' - Analyse af TikToks Til Dig-algoritme  

En dansk undersøgelse af, hvad TikTok eksponerer brugere med interesse for selvskade, selvmord og psykisk lidelse på deres Til Dig-side.

Dansk IT   Januar 2024   Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund  

Bogen "Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund" fra Dansk IT sætter fokus på, hvordan man som leder navigerer og leder i en digital tidsalder og på de kernekompetencer, man bør besidde. Medlemmer af Dansk IT kan hente den digitale udgave af bogen gratis her >

Rambøll   November 2023   IT i Praksis 2023-24   For 28. år i træk står Rambøll Management Consulting og Dansk IT bag den omfattende undersøgelse IT i praksis®. Hent rapporterne her og læs de vigtigste historier fra IT i praksis 2023-24 >

 ADD-projektet   November 2023   Befolkningsundersøgelsen   I denne befolkningsundersøgelse tager ADD-projektet borgernes briller på og giver et aktuelt billede af, hvordan danskerne forholder sig til den digitale teknologiske udvikling. Du kan både læse konklusioner og temaer fra 2021 og de løbende nye udgivelser fra 2023.

Digital Dogme   December 2023    Er nordiske organisationer klar til AI?   Hvordan forandrer fremkomsten af AI nordiske organisationers syn på digital transformation og deres behov for digitale kompetencer?
Copenhagen Center for Health Technology (cachet)   November 2023    Bedre sundhed med AI   En hvidbog fra ATV - Akademiet for Tekniske Videnskaber.
Citizen Project   December 2023   Fremtidsvisioner og fælles designfortællinger for samfundets bedste   Ny måde at tænke på fremtiden og digitalisering og hvordan vi griber udfordringer an. 
     

 

Spørgsmål?

For yderligere information om den enkelte publikation henviser vi til kilden. Spørgsmål er altid velkomne i DSJC Danmarks sekretariat på dsjcdk@dit.dk.